dilluns, 23 de març del 2015

Descent: Naga

Tot i que tenia fetes les fotografies de les Nagues, encara no havia tingut temps de fer una entrada per presentar-les. Últimament hem estat concentrats en les flotes de Gothic i en un mega-inventari de miniatures de Fantasy per començar uns exercits per jugar al Army of Arcana.

Les Nagues son uns monstres de la caixa bàsica de Descent 1ª Edició. Son una figura senzilla i molt resultona amb una cara molt a lo "Grace Jones" que li dona un aspecte aterridor.


La primera Naga, la verda, la va pintar el Manel fa molt de temps fent servir degradats verds amb un resultat molt bo. Després va pintar els ulls daurats amb l'iris vertical que li dona un toc molt sinistre. Finalment li va aplicar un Dipping Soft Tone per relatar les ombres.



Em tocava pintar les altres dues Nagues, una de elles líder. Per tant, una de elles havia de ser vermella. Com que dos dels meus arxienemics son els taxis i les vespes(l'insecte malvat, no les motos) vaig escollir el groc i negre com a colors per la Naga restant.

Amb això en ment vaig emprimar una Naga amb el l'esprai Dragon Red i l'altre(la taxi) amb l'esprai blanc de Workshop i després amb el Daemonic Yellow de The Army Painter. He descobert que el esprai groc no te la força suficient per quedar viu i és més convenient emprimar de color blanc prèviament, sempre de forma fina.

A la Naga Vermella se li va fer un pinzell sec amb Fiery Orange de GW i després un bany de tinta vermella. Els anells es van pintar amb Storm Blue per l'anell exterior i Regal Blue per l'anell interior. 

A la Naga groga se li van fer uns anells exteriors en negre i els anells interiors amb el Charandon Granite.





Seguidament es van pintar els els ulls i la boca d'uns colors que contrastessin amb el color de la Naga. Vermell en el cas de la groga i verd clar amb el de la vermella. La boca es va pintar amb Skull White i Tentacle Pink.


Per acabar es va pintar la cresta de les Nagues, Bleached Bone en el cas de la groga i Zandri Dust de les noves Bases de GW per la vermella.


Un cop acabades se li va aplicar Dipping Strong Tone a les dues Nagues.


Finalment se li va aplicar vernís Purity Shield de GW que li dona un acabat setinat que és més proper al aspecte humit que hauria de tenir un rèptil com la Naga.





Les tres Nagues juntes preparades per matar herois.