dijous, 25 de febrer del 2016

Balanç 2015 i propostes 2016 (2)

Com ha fet el meu amic Vicenç, he decidit fer també un balanç del 2015 i de les meves propostes pel 2016, salvant les diferències, que són moltes, tant en quantitat com en qualitat. Durant aquest 2015 no tenia cap propòsit, tenia una sèrie de idees i necessitats:

- He adquirit totes les bandes de Necromunda en que estava interessat.
- He adquirit caçadors de recompenses i pistoles de lloguer per Necromunda.
- He aconseguit imprimir tot el taulell de Warhammer Quest que tenia preparats des de fa anys. L'antic és al BlueSpace de Dol Manel-Dur.
- He imprès i preparat totes les cartes del taulell de Warhammer Quest.
- He jugat 3 partides de Descent.
- He aconseguit dirigir la campanya de Pathfinder al seu final, deixant les dues sessions finals preparades per jugar al gener/febrer d'aquest any.
- He jugat 4 partides de Warhammer Quest.
- He preparat una capsa per redistribuir les minis del meu exèrcit d'Orcs de fantasy.

Les meves propostes per l'any 2016 són:

- Aconseguir redistribuir definitivament l'espai per miniatures i escenografia de la forma més eficient possible.
- Rematar la campanya de Pathfinder.
- Jugar 6 partides de Warhammer Quest.
- Pintar una banda de Necromunda.
- Pintar 4 aventurers de Warhammer quest i dos grups de monstres.
- Aprendre a fer servir dipping d'una vegada.
- Pintar 6 models d'escenografia.
- Pintar 500 punts d'Eldar.

Ara només m'hi he de posar. Si puc, tinc la intenció d'anar penjant un relació del que vagi fent. Desitgeu-me sort.




dilluns, 22 de febrer del 2016

Chaos Warhounds (I)

Els mastins son una miniatura que tot jugador del caos te en gran quantitat pel seu ús al camp de batalla. Fa anys el Manel va comprar 10 mastins de la versió anterior a la actual de Games Workshop de plom que no havia ni muntat. 
Aprofitant la campanya de Mordheim vem decidir posar-hi remei i pintar els cinc primers mastins.

Chaos Warhounds

La emprimació dels mastins es va fer amb l'esprai de The Army Painter Dragon Red, color que es va aprofitar pel cabell. La pell es va pintar de color marró bestial i allà on es veia carn viva amb Tainted Flesh de Games Workshop. Els ossos i les banyes es van fer amb color blanc. Pels ulls es va fer un efecte glowing amb color groc. 














Un cop pintats es va aplicar el Dipping Strong Tone.




Després de matejar les miniatures es van fer les bases que fossin compatibles amb la banda de Mordheim del Manel i el seu Exercit del Caos.




I així tenim els primers mastins acabats. 




Gamezone Miniatures: Chaos Hound

La marca española Gamezone va sorgir a principis de la década pasada com una competencia de qualitat a les miniatures de Games Workshop de Warhammer Fantasy. La seva gama principalment de plom té un detall molt elevat tot i que en la majoria de casos, com el que ens ocupa, requereix de massillat perquè la miniatura llueixi bé.
Gamezone Miniatures Chaos Hound

Com deia la miniatura va requerir d'un massillat i de la col·locació de suro a les potes a mode de pedra perquè el mastí toqui la base.



Vaig decidir pintar-lo amb el mateix esquema que els mastins que ja teniem pintats així que es va emprimar amb esprai Dragon Red de The Army Painter i es va pintar el cos amb Marro Bestial de Game Color de Vallejo. Les banyes i les dents es van pintar de blanc i la carn viva de Tainted Flesh de Games Workshop.


La pedra del peu es va pintar amb Uniform Grey de The Army Painter i als ulls es va fer un efecte Glowing de color groc.

Un cop acabada es va dippejar amb el Dipping Strong Tone.





I el resultat final un cop matejada i amb la base d'exercit feta.



Chaos Warhound




Si deixem de banda el treball previ perquè la miniatura encaixi perfectament és una excel·lent alternativa als mastins del caos de Games Workshop.

diumenge, 21 de febrer del 2016

Tau Septs Colors

Pel propòsit del 2016 de pintar com a mínim 500 punts d'un exèrcit de Warhammer 40,000 el Manel volia escollir quins colors faria servir pel seus Taus. D'entrada tenia dos predileccions Vior'la Blanc que ara estan molt de moda amb les dos ultimes campanyes i Sa'cea gris. Com que vaig veure com pintar Enclaus Farsight de forma molt fàcil també vaig afegir aquests últims al test de pintura.

Tau Septs
El Casta de Foc de Vior'la va ser emprimat amb Blanc Pur de The army Painter, volia un color ven viu per que al aplicar el dipping encara quedes de color blanc. Les roves van ser pintades de color Carmesí de Model Color i la pell amb el color Gris Fenris de Games Workshop. A la miniatura se li va aplicar un Dipping Dark Tone.

Tau Vior'la
El Casta de Foc de Sa'cea va ser emprimat amb l'espray Gris Llop de The Army Painter, la roba es va fer amb Gris negre de Model Color i el Dipping també va ser Dark Tone.

Tau Sa'cea
Finalment, els Rebels del Comandant Farsight, van ser emprimats amb Corax White. Un cop sec es va aplicar l'esprai de Games Workshop Mephiston Red i es va pintar la roba amb el Gris Negre com al Tau de Sa'cea.

Tau Farshight
En menys de 2 hores tots els Taus estaven pintats. Al ser un test no es van aplicar llums ja que únicament es volia veure quin seria l'esquema més adient per tot l'exercit i el guanyador va ser el Sept de Sa'cea. En pròximes entrades anirem veient com van quedant els 500 punts.

Pel Bé Suprem!!